Vacatures

Verenigingen

Onderstaande verenigingen maken middels een vaste overeenkomst structureel gebruik van de turnhal. Bij deze verenigingen kunt u zich aanmelden voor deelname aan de verschillende vormen van gym-sport (zoals heren en dames turnen, acro en springturnen) of bijvoorbeeld dans. Jongeren met aanleg voor turnen op het hoogste niveau kunnen via de verenigingen aangemeld worden bij de twee (topsport) stichtingen. Klik op het logo van de verenigingen voor een bezoekje aan de verenigingssite.

Door Oefening Sterk

is een actieve en regionaal toonaangevende gymnastiek- en turnvereniging uit de deelgemeente Monster van de gemeente Westland. Op dit moment telt de vereniging ongeveer 345 leden. Met deelname aan en goede resultaten in de nationale wedstrijdsport is DOS Monster al vele jaren voor regionale begrippen uniek. DOS Monster kent als vereniging vele verschijningsvormen op het gebied van gymnastiek, acrobatische gymnastiek (Acrogym), wedstrijd turnen, aerobics en conditietraining, bewegen in kleine groep en dans.

Die Haghe

is een gezonde en goed georganiseerde gymnastiek- en turnvereniging met zo’n 1.400 leden. Naast turnen biedt Die Haghe springturnen en sportfit op meer dan tien verschillende locaties in Den Haag. Op deze website vind je veel informatie over Die Haghe en haar activiteiten.

Donar

is de oudste nog bestaande gymnastiekvereniging in Den Haag. Donar telt in 2019 ongeveer 550 leden en is financieel gezond. De vereniging heeft naast het bestuur diverse commissies die het bestuur ondersteunen. Op zes verschillende locaties wordt zowel recreatief- als selectieturnen aangeboden. ”Talent in de dop wordt door ons herkend en ondersteund.”

Donar, onderscheidend van anderen; een oude vereniging met een  jonge geest!

Gymnastiekvereniging Neptunus Scheveningen

is een middelgrote, gezellige vereniging waar onze leden met veel plezier meedoen aan peuter/kleutergym, meisjes-, jongens- en springturnen in Scheveningen en omgeving! We hebben een selectie afdeling (2e, 3e, en 4e divisie) met ambitie waarbij ontwikkeling en wedstrijdplezier voorop staat. Naast aanbod voor de jeugd, biedt GV Neptunus Scheveningen voor volwassenen 55+ gym, aerobics & pilates.

STHW

faciliteert in samenwerking met de aangesloten verenigingen een Topturn klimaat met de juiste gecertificeerde mensen, professionele middelen en programma’s zodat jongens/heren topturners met plezier en inzet topturnen kunnen bedrijven om een ieders gestelde doelen te kunnen behalen.

Wij richten ons dan ook primair op topturners met potentie voor turnen in minimaal de ere, eerste of tweede divisie.

Bosan Turnacademie

is sinds 10-10-2013 een stichting die ontstaan is uit een ambitieus plan van verschillende betrokkenen.
De doelstelling is om dienst te doen als regionaal expertise- en opleidingscentrum in de regio Den Haag voor het damesturnen.
Wij staan voor het topturnen in de Haagse regio, en bieden een plek waar talenten zich vanuit een veilig en sociaal klimaat optimaal kunnen ontwikkelen vanuit een multidisciplinaire benadering.